Noori

Tijdens het reizen door Azië hebben Stijn en ik het kindertehuis van Noori bezocht in Zuid-India. Noori is transgender en runt een tehuis voor kinderen met AIDS/HIV in Chennai (Zuid-India). Noori zet zich tomeloos in voor haar kinderen en voor de rechten van transgenders in India, hier hebben wij heel veel bewondering voor. Dit is zo’n bijzonder verhaal, dat Stijn en ik meteen wisten dat we hier iets mee wilde doen. Wij hebben een dag gefotografeerd bij Noori en een fotoserie gemaakt, met als doel geld in te zamelen voor de inrichting van een nieuw tehuis.


Met de hulp van Stichting Amadhi is er een nieuw tehuis gebouwd wat net buiten de stad Chennai ligt. Voordat er verhuisd kan worden is er geld nodig voor de inrichting van het nieuwe tehuis, zoals meubels, computers en huisraad. Door middel van het exposeren van deze fotoserie willen wij geld inzamelen voor Noori. Alle donaties gaan volledig naar Noori en de kinderen (Stichting SIP).


Heb je interesse om te doneren?

Stichting Amaidhi/Amaidhi Foundation Rabobank NL76 RABO 0167 9446 81


Ook zijn wij hard op zoek naar bedrijven die zich aan dit project willen binden en waar we de fotoserie kunnen exposeren. Als bedrijf doneren is fiscaal volledig aftrekbaar. Verder staan we open voor samenwerkingen of nieuwe ideeën! Stuur ons gerust een bericht!


Arca Printers & Supplies heeft kosteloos mooie afdrukken gemaakt van deze fotoserie en het is momenteel te bezichtigen in Breda (Breda wandelt, Houtmarkt).


Meer documentaire projecten zien?